Diary 2019 out now


This year the diaries are again available in two sizes the small size (113 x 154 mm) and the bigger size 129 x 194 mm. Both sizes are very lightweight so you can carry your diary  with you everywhere to capture all your thoughts on the go. Printed with dated weekly pages January-December plus lined pages in the back. There are stickers included so you can label your pages yourself for your important days, favorite places, quotes, things to do, addresses and more. Every week there are new surprises: art, maps, cards, photos and other interesting things stuck into your book, making each book unique. There is a pocket inside the front cover, a ribbon placemarker, an elastic closure strap to keep your book securely shut in your bag or pocket, and a pencil included so you can start recording your life right away. These diaries will sell out quickly!

New this year: Since we started Deafmessanger our goal is to create unique products. The kind of product you can identify with. We decided to give you the possibility to make it even more personal by letting you customize it with your own pictures. That is what this "app" is for. If you want to create an original gift for your friend, partner, co-worker or yourself this application will help.
Our app will help you customize your diary with your own photos. It will create a pfd file with the images you uploaded, so you can print it, cut them and glue them into your diary. You can change the cover photo and the ones marking the beginning of each month. Please note that our diaries come in two sizes. In the app you can resize, rotate and shift your photos in a preset frame. Your photos will be cropped to fit the frame.

To make sure you work with the right format check the size of your diary:

Small diary: 11,3 x 15,4 cm

Big diary:  12,9 x 19,4 cm

 

 

Diáře na rok 2019 jsou opět k dostání ve dvou velikostech. Menší je ve velikosti 113 x 154 mm a druhý větší diář má rozměry 129 x 194 mm. Diáře jsou i letos tištěny ofsetem v grafické úpravě Martina Hůly z Carton Clan v krásné modro-oranžové kombinaci. Jsou kompletně z recyklovaného papíru. Na vnitřní straně obálky najdete kapsu pro vaše poklady, vyseknutou ze starých časopisů. Uvnitř diářů jsou náhodně vložené stránky starých časopisů, noviny a další kouzelné věci jako třeba vyvolaný negativ či staré jízdenky, vstupenky či zápisky. Samozřejmostí je originální Deafmessanger tužka, která je k deskám přichycena gumičkou. Můžete ji samozřejmě nahradit třeba svou oblíbenou propiskou. V diáři najdete arch nálepek, kterými si můžete označit významné dny v roce. Podle vlastních preferencí si dále můžete vybrat samolepky s tituly jako oblíbené kavárny, filmy, adresy, citáty a podobně. Pro tyto nálepky jsou na konci diáře připravená políčka, kam je můžete nalepit.

A co jsme pro vás připravili nového? Od počátku Deafmessanger bylo naším cílem vyrábět unikátní produkty. Produkty, se kterými se můžete ztotožnit. Chceme vám dát možnost upravit si diář podle vlastních představ a proto jsme navrhli a připravili originální Deafmessanger web pro tyto úpravy. Díky naší „aplikaci“ si do diáře můžete vložit vlastní fotky. Je to pro ty z vás, kteří si chtějí vytvořit ještě originálnější diář nebo darovat unikátní osobní dárek. Můžete si změnit titulní fotografii a fotky, které jsou na začátku nového měsíce. Můžete fotky otáčet, zmenšit a zvětšit a nebo si je změnit do modrého Deafmessanger odstínu, aby odpovídaly barvám diáře. Pomocí „aplikace“ vytvoříte PDF, které si můžete vytisknout, vystřihnout si vaše fotky a vlepit do diáře.

Jelikož máme dva formáty diáře, ujistěte se, že pracujete ve správném formátu.

Malý diář: 11,3 x 15,4 cm

Velký diář: 12,9 x 19,4 cm