Mama coffee


A long time ago Vita and me were approached by a man called Dani in Bauhaus. He asked if we would need a ride back to our studio. He saw us struggling with some plywood and other things we bought. He recognized us cause we were regulars in his café called ,,Mama Coffee,,. Of course cause we love good coffee, we love it fair trade and we love nice people. And Mama Coffee has it all! He connected us with Michaela, the manager of the café and we started to sell our products there. Since then she became one of my best friends!

A few months ago Dani called me and asked if we would make customized notebooks for them. Annually he gives his staff a Christmas present and this year he wanted to give them a Deafmessanger notebook. Of course we were flattered by the offer. They provided us with their coffee magazines, stickers and flyers and we incorporated them into the notebooks. To stick to the theme we made one extra cup of coffee (of course this one was from their café) and stained the notebooks with it. It was fun to do and when you smell the notebook you can smell the coffee.

Je to už dlouho, co nás v Bauhausu oslovil Dani a zeptal se, jestli nechceme hodit do studia. Viděl nás, jak zápasíme s nákupem do studia, kterej jsme chtěli klasicky nacpat do ruky a do tramvaje. Znali jsme se jen od vidění, jelikož jsme byli častými zákazníky jeho kavárny. Milujeme fair-trade, milujeme dobrou kávu a příjemný personál. A Mama Coffee je přesně to místo, kde se vše zmíněné vyskytuje. Dani nás po nějaký době spojil s provozní jedné z kaváren a my u nich začali a prodávat naše produkty. A co víc! Míša (ta provozní) se stala jednou z mých nejlepších přátel!

Před několika měsíci mi Dani zavolal a zeptal se, jestli bychom pro ně nechtěli udělat deníky na zakázku. Každý rok dává svým zaměstnancům vánoční dárek a pro ty nadcházející to měly být právě naše zápisníky. Moc nás to potěšilo a samozřejmě jsme s nabídkou souhlasili. Poskytli nám jejich staré letáky, nálepky a kavárenské noviny a mohli je začlenit dovnitř deníků. Abychom z nich udělali skutečné kávové kousky, chybělo  ještě opravdové kafe. Tak jsme udělali šálek kávy navíc - hrnek nám posloužil jako razítko, které jsme namočili do kávy a otiskli. Takže když máš chuť na kafe a nemáš ho v dosahu, můžeš si alespoň přičichnout.